Trebinje grad u gostima

Na ovogodišnjim 34. Tešnjarskim večerima, predstavnici grada Trebinja će imati priliku da predstave svoju turističku ponudu, ali i da upoznaju Valjevo i turistički potencijal Divčibara.

Tim povodom, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, direktorka Turističke organizacije Valjeva Ana Marković i član Gradskog veća zadužena za turizam Dragana Terzić, ugostili su predstavnike grada Trebinja.

Trebinje-grad-u-gostima-1-1024x681-1Gradonačelnik Lazar Gojković i zamenik gradonačelnika Trebinja Dražen Bošković, razgovarali su o nastavku saradnje ova dva grada, s obzirom na to da je Valjevo treći grad sa kojim je Trebinje uspostavilo zvaničnu saradnju u oblasti turizma. Protokol o saradnji Valjeva i Trebinja su početkom juna ove godine potpisale direktorke dve turističke organizacije – valjevske Ana Marković i trebinjske Mirjana Putica, koja je takođe danas došla kao predstavnik Turističke organizacije Trebinja. Protokol je potpisan sa ciljem unapređenja saradnje u oblasti turizma, zajedničke turističke promocije, saradnje na projektima, zajedničkim nastupima na međunarodnim i domaćim sajmovima, kao i bolje povezanosti turističkih agencija.

„Ovogodišnje Tešnjarske večeri su prilika da kao grad u gostima predstavite građanima Valjeva sve one lepote koje poseduje Trebinje i da zajedno dogovorimo buduću saradnju na brojnim poljima“, naglasio je gradonačelnik Gojković.

Trebinje-grad-u-gostima-3

Građani Valjeva će imati priliku da tokom vikenda probaju specijalitete etno trpeze, ali i da upoznaju turističku ponudu grada Trebinja.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.