Najnovije vesti

Temperatura ide ispod nule

U Srbiji će ujutru biti oblačno uz slab mraz i maglu, a posle podne i uveče očekuje se razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

ValjevoDuvaće slab i umeren vetar, a u košavskom području jak. Najniža temperatura od minus pet do minus jedan, a najviša dnevna od jedan do pet stepeni.

ValjevoU Valjevu takođe ujutru oblačno uz slab mraz i maglu, a posle podne i uveče razvedravanje. Najniža temperatura od minus šest do minus jedan, a najviša dnevna oko četiri stepena.

Očekivane biometeorološke prilike mogu usloviti tegobe kod srčanih bolesnika, pa im se preporučuje da se pridržavaju svoje terapije i saveta lekara. U predelima sa maglom oprez se savetuje asmatičarima. Mogući su glavobolja i neraspoloženje.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.