POŠTA OPET u štrajku!

Radnici distributivnog centra Pošte Srbije u Zemunu stupili su u štrajk, zaposleni se nalaze na svojim radnim mestima, ali ne vrše isporuke.

Valjevo

Građani mogu da predaju svoje pošiljke u filijalama, ali im se ne može garantovati vreme isporuke, piše RTS. Novosadski portal 021 prenosi da su poštari u Novom Sadu potpuno obustavili rad, jer, kako ističu, njihovi zahtevi, čije je ispunjenje obećano još u martu ove godine kada su tražili povećanje plate, nisu ispunjeni.

Tomislav Mandić, glavni poverenik Samostalnog sindikata poštanskih radnika za Novi Sad, tvrdi da Vlada Srbije nije ispoštovala ni 30 odsto postignutog dogovora i da su zato prinuđeni da ponovo stupe u štrajk.

Kako nezvanično saznajemo i Pošta Valjevo se ovog jutra pridružila štrajku. Obustavljen je rad poštara, šalterskih radnika i postekspresa.  Rad je obustavljen kako u  glavnoj pošti u Valjevu tako i u izdvojenim šalterima u Gradcu, Novom naselju, Petom puku….

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.