TEŽE POVREĐEN MLADI IGRAČ BUDUĆNOST KRUŠIKA BOJAN MARKOVIĆ NA TRENING UTAKMICI PROTIV JEDINSTVA NA UBU

Do početka prolećnog dela prvenstva Kolubarsko-mačvanske zone ostalo je još dve nedelje koje klubovi koriste za završne pripreme i odigravanje prijateljskih utakmica. Budućnost Krušik je u prethodnom periodu odigrala još tri kontrolna meča, protiv Zemuna je bilo 0-0, ekipa Srđana Jovanovića je zatim pretrpela poraz od obrenovačkog Radničkog 0-2 dok je danas na Ubu, lider Kolubarsko-mačvanske zone izgubio od domaćeg srpskoligaša Jedinstva 0-1.

MARKOVIC

Ono što je bacilo senku na današnji duel Valjevaca i Ubljana, bila je povreda skočnog zgloba mladog igrača Budućnost Krušika, Bojana Markovića zbog koje će biti udaljen sa terena najmanje dva meseca. Inače, Budućnost Krušik je zaključila listu pojačanja sa Nemanjom Jankovićem, Avramovićem i Boškovićem.

Generalnu probu pred start drugog dela prvenstva Valjevci će imati sledeće subote protiv lajkovačkog Zadrugara a vremenske prilike će odlučiti da li će se taj duel odigrati na prirodnoj ili veštačkoj podlozi. Početak prolećnog dela prvenstva u Kolubarsko-mačvanskoj zoni je na programu 13. marta kada Budućnost Krušik igra protiv Borca u Lešnici.

RADNIČKI SA NOVIM PREDSEDNIKOM ULAZI U DRUGI DEO PRVENSTVA U ZONI

Fudbaleri Radničkog marljivo treniraju pod komandom trenera Ostojića za nastavak prvenstva u Kolubarsko-mačvanskoj zoni. Odlazak talentovanog Nemanje Jankovića u Budućnost Krušik bio je glavna vest u zimskom prelaznom roku za narandžasto-plave ali je klub sa Petog puka reagovao tako što doveo je bivše igrače komšija sa “Pećine”, napadače Darka Savića i Miodraga Bankovića, juniora Nikolu Perića a iz Slovačke je stigao ofanzivni vezni Đurić. Ono što daje nadu da bi Radnički u budućem periodu mogao da nastupi sa većim ambicijama je promena na mestu prvog čoveka kluba jer je umesto Ivice Krunića novi predsednik, Dejan Mahmutović.

Saznaje se da je pojačan i trenerski kadar u omladinskoj školi povratkom Koste Markovića i Đorđa Petrovića pošto glavna strategija kluba i dalje ostaje rad sa mladima u kome narandžasto-plavi nemaju premca u gradu. Pripremajući se za start drugog dela prvenstva u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, Radnički je ubedljivo savladao Mladost iz Dračića sa 5-0, igrao bez golova sa mioničkom Ribnicom i remizirao sa Osečinom 1-1.

Prolećni deo prvenstva u zoni počinje 13. marta a Radnički na svom terenu dočekuje Slogu iz Bogosavca.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.