Turistička organizacija Valjevo na 40. sajmu turizma

Jubilarni 40. sajam turizma pod sloganom “Odmor te čeka” otvoren je u cetvrtak 22. februara i trajaće do nedelje 25. februara 2018. godine. Otvaranje sajma je spektakl koji svake godine privuče veliku pažnju gostiju, izlagača i posetilaca Beogradskog sajma.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je, otvarajući sajam, rekla da je turizam najunosnija i najuspešnija privredna grana i da će Vlada Srbije nastaviti da ulaže u tu oblast kako bi privukla što više turista u zemlju.
Na sajmu turizma prisutno je više od 1200 izlagača iz 55 zemalja. Partner ovogodišnje manifestacije je Grčka. Novina je da će se ove godine prvi put na Sajmu predstaviti Maroko i Južnoafrička Republika.
Na ovogodišnjem Sajmu turizma, Turistička organizacija Valjevo, predstavlja turističke potencijale Valjeva i Divčibara. Pored TO Valjevo, na štandu je i ugostiteljski objekat „Heba“ Divčibare, hotel „Divčibare“ i hotel “Omni Centar”.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.