TURISTIČKA ORGANIZACIJA VALJEVO NA 41. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Na upravo završenom 41. Međunarodnom sajmu turizmau Beogradu, Turistička organizacija Valjevo predstavila je turističku ponudu Valjeva i Divčibara. Pored TO Valjevo, na štandu su bili prisutni, kao suizlagači, Hotel „Heba“ Divčibare, Hotel „Divčibare“ i Centar dečjih letovališta Beograd.

Ovogodišnji sajam turizma otvorio je potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija g-din Rasim Ljajić. Partner manifestacije ove godine je Bugarska.

Na najvećoj turističkoj manifestaciji u jugoistočnoj Evropi svoje turističke potencijale predstavilo je preko 1.200 izlagača iz više od 50 zemalja. Za četiri dana sajma preko 70.000 posetilaca je imalo priliku da upozna najlepša mesta Srbije i sveta.

Na štandu Valjeva poseban dan bio je rezervisan za promociju manifestacije „Dani sremuša“, turističkih potencijala Taora kao i manifestacije „Dani gljiva i lekovitog bilja “Ekološkog društva „Medvednik“.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.