Turistička organizacija Valjevo na Sajmu turizma u Nišu

19. Međunarodni sajam turizma i aktivnog turizma u Nišu najveća je sajamska manifestacija te vrste u ovom delu zemlje.

Valjevo

Ovaj sajam je posebno interesantan zbog sve većeg interesovanja turista iz ovog dela Srbije za valjevski kraj. Iz godine u godinu ovaj sajam beleži sve veći broj učesnika i sve veću posetu građana. Ove godine se predstavilo preko 130 izlagača iz Srbije i zemalja regiona, Mađarske, Grčke i Bugarske i to turističke organizacije gradova i opština, turoperatori i turističke agencije, hotelijeri, predstavnici banja i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko-rekreativnog turizma i aktivnog odmora, klubovi adrenalinskih sportova, etno domaćinstva, udruženja samostalnih izlagača suvenira, kao i organizatori manifestacija.

Valjevo

Turistička organizacija Valjeva se odlučila da ove godine predstavi potencijale turističke ponude Valjeva i okoline u okviru štanda Turističke organizacije Srbije

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.