Turistička organizacija Valjevo: PREVENTIVA ZA DOBRO ZDRAVLJE

U okviru projekta “Razvoj zdravih nacina života u Srbiji” Ministarstva omladine I sporta I Planinarskog saveza Srbije, u subotu, 22.oktobra, u Valjevu je održana akcija pešačenja I planinarenja.

Valjevo

Prisutnima su ponuđene tri staze različite težine I vremena koje je potrebno da se obiđu. Otvaranje ove manifestacije upotpunili su članovi folklornog društva “Izvor” iz Valjeva, a ovom prilikom sve prisutne je pozdravila g-đa Ljiljana Stanojević, predsednica PK “Povlen” Valjevo, kao I g-đa Ana Marković, v.d.direktor Turističke organizacije Valjevo.Valjevo

Subotnju akciju pešačenja otvorio je Predsednik Planinarskog saveza Srbije, a pored grada Valjevo, akciju je podržala I Turistička organizacija Valjevo, kao I Udruženje “Zagrljaj” Valjevo.

Valjevo

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.