Turistička organizacija Valjevo: PREVENTIVA ZA DOBRO ZDRAVLJE

U okviru projekta “Razvoj zdravih nacina života u Srbiji” Ministarstva omladine I sporta I Planinarskog saveza Srbije, u subotu, 22.oktobra, u Valjevu je održana akcija pešačenja I planinarenja.

Valjevo

Prisutnima su ponuđene tri staze različite težine I vremena koje je potrebno da se obiđu. Otvaranje ove manifestacije upotpunili su članovi folklornog društva “Izvor” iz Valjeva, a ovom prilikom sve prisutne je pozdravila g-đa Ljiljana Stanojević, predsednica PK “Povlen” Valjevo, kao I g-đa Ana Marković, v.d.direktor Turističke organizacije Valjevo.Valjevo

Subotnju akciju pešačenja otvorio je Predsednik Planinarskog saveza Srbije, a pored grada Valjevo, akciju je podržala I Turistička organizacija Valjevo, kao I Udruženje “Zagrljaj” Valjevo.

Valjevo

 

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.