TUŽNO SEĆANjE – OGNjEN PEJIĆ (2000-2021)

U teškoj saobraćajnoj nesreći juče je kod Draginja život izgubio mladi i talentovani rukometaš ORK Metalac, Ognjen Pejić (21). Pored njega stradali su vozač Nemanja Aćimović (20) iz Osečine i Irena Maksimović (20) iz Valjeva. Do tragedije je došlo kad je vozilo u kome su se nalazili Nemanja, Irena i Ognjen, prešlo na suprotnu stranu i direktno se sudarilo sa kamionom.

OGNjEN-PEJIC-1

Ognjen Pejić “Peja” je bio jedan od najboljih rukometaša ORK Metalac. Sa 12 godina je počeo da se bavi rukometom u Omladinskoj školi Metalca, već sa 15 godina je igrao Inter-ligu a potom i Super “B” ligu. Njegov talenat i igre su privukle pažnju i ljudi zaduženih za mlađe selekcije Srbije pa je u nekoliko navrata bio na spisku kandidata za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije. Igrajući na mestu desnog krila, Pejić je izuzetno napredovao postavši jedan od najstandardnijh igrača ORK Metalac i pravi oslonac kluba prvo u Prvoj ligi “Centar” a zatim u Prvoj ligi “Zapad”. Na mnogo mečeva su njegovi efektni golovi sa desne strane donosili bodove Metalcu. Maštao je da karijeru nastavi u većem klubu. Van terena Pejić je bio odmeren, lepo vaspitan i pažljiv mladi sportista za primer. Njegovom smrću su ORK Metalac i valjevski sport izgubili mnogo.

OGNjEN-PEJIC

Na teritoriji grada Valjeva je danas, 29. decembra proglašen Dan žalosti posle pogibije troje mladih a komemoracija povodom preranog odlaska Ognjena Pejića biće održana sutra u 11 sati u pres sali Hale sportova u Valjevu. Sahrana je sutra u 13.30 na Novom groblju u Valjevu.

Vječnaja pamjat.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.