U “Europromu” ne očekuju poremećaje u snabdevanju osnovnih životnih namirnica, iako je njihova prodaja značajno povećana predhodnih dana

U skladu sa novonastalom situacijom vezano za korona virus i stupanjem na snagu vanrednog stanja na teritoriji cele zemje, kompanija “Europrom” obaveštava javnost da će kao i da sada uredno, i u dovoljnim količinama, snabdevati artiklima, prevashodno osnovnim životnim namirnicama, sve svoje maloprodajne objekte.

“Iako je u poslednjih nekoliko dana značajno povećana prodaja osnovnih životnih namirnica u našim maloprodajnim objektima, “Europrom” ne očekuje poremećaje u snabdevanju istih, i preporučujemo građanima da ne vrše prekomerno lagerovanje navedenih zaliha”, navodi se u saopštenju za javnost kompanije “Europrom”.

Takođe se napominje da radno vreme svih maloprodajnih “Europromovih ” objekata ostaje uobičajeno i nepromenjeno do daljeg.

 

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.