U saobraćajnoj nesreći na Šabačkom putu tri osobe teško povređene, od kojih su dve prebačene za Beograd

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 22 sata dogodila na putu Valjevo – Šabac, tri osobe su teško povređene, a jedna lakše. Dva lica sa teškim telesnim povredama transportovana su za Beograd.

Do nesreće je došlo usled direktnog sudara između teretnog i putničkog vozila. Teretno vozilo, koje se kretalo iz pravca Šapca, preteklo je traktor i nakon preticanja vratilo se u svoju traku. Putničko vozilo koje je išlo iz Valjeva, delom je ušlo u suprotnu traku u kojoj je bilo teretno vozilo, nakon čega je došlo do direktnog sudara. Te informacije potvrđene su u policiji.

Vozač putničkog vozila S.P. (20) i njegov suvozač V.S. (54) iz Brankovine sa teškim telesnim povredama transportovani su za Beograd. Vozač teretnog vozila Đ.S. (27) zadobio je lakše povrede dok je G.S. (64) koji se nalazio na suvozačevom mestu teže povređen i zadržan je u valjevskoj Bolnici.

Osoba sa lakšim povredama jutros je otpuštena sa odeljenja na dalje kućno lečenje.

Na licu mesta pored policije, hitne službe intervenisali su i vatrogasci.

M.K.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply