U Srbiji DESETORO PREMINULIH od korona virusa!

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar saopštio je da je u Srbji desetoro preminulih od korona virusa. 

Korona virus

Preminulo je, od jučerašnje konferencije, još dvoje pacijenata, žena i muškarac.

“Preminula je žena na Infektivnoj klinici. Osam dana je trajala borba za njen život, bila je na respiratoru, nismo uspeli da je spasimo, imala je i probleme sa štitnom žlezdom. Još jedan pacijent je preminuo u Nišu, 1951. godine, imao je neregulisan dijabet, hipertenziju i problem sa koagulacijom krvi”.

U Srbiji su uvedene nove mere protiv širenja korona virusa. Podsećamo vas da su na snazi zabrana kretanja i policijski čas, i da su socijalna distanca i često, pravilno pranje ruku najvažniji u preventivi.

Pročitajte i odgovore epidemiologa na najčešća pitanja, koliko se virus zadržava na kojoj površini i najbolje savete stručnjaka za boravak u samoizolaciji.

Evo šta kaže ekspert kada će prestati pandemija korona virusa. Pročitajte i kako su izgledale pandemije kroz istoriju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.