Najnovije vesti

Uhapšena tri policijska službenika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su dva policijska službenika Policijske stanice Ub i još jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili puštanje u promet falsifikovanih novčanica i prikrivali dokaze o izvršenom krivičnom delu.

Valjevo

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja uhapšen je policijski službenik Policijske stanice Ub R. P. (1987), dok su zbog sumnje da su počinili krivično delo falsifikovanje novca uhapšeni policijski službenik PS Ub D. V. (1984) i osumnjičena V. M. (1968).

Sumnja se da je R. P. pošto je saznao da je počinjeno krivično delo falsifikovanje novca obavestio D. V. da postoji osnov sumnje da je on to delo počinio.

Postoje osnovi sumnje da je potom R. P, koji je, kako se sumnja, bio svestan da je reč o krivično delu za koje se preuzima gonjenje po službenoj dužnosti, omogućio da u njegovom prisustvu V. M. falsifikovani novac da osumnjičenom D. V. kako bi na taj način prikrili dokaze o izvršenom krivičnom delu.

Osumnjičenim je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.