Uprava za trezor poklonila računare mioničkoj školi

Zahvaljujući donaciji Uprave za trezor, osnovna škola „Milan Rakić“ bogatija je za pet računara marke DELL. Marko Gvero, v.d. direktora Uprave za trezor sastao se sa predsednikom opštine Mionica Bobanom Jankovićem u Kabinetu, a potom i potpisao ugovor o donaciji sa osnovnom školom.

-у-Кабинету-председника-општине-Мионица

– Ovo je još jedan korak u unapređenju i usavršavanju kvaliteta školovanja naših najmlađih, koji već drugu školsku godinu pohađaju u rekonstruisanoj i modernizovanoj školi. U obavezi smo da deci pružimo najbolje uslove. I to činimo. U poslednjih pet godina uložili smo preko 360 miliona dinara u rekonstrukciju školskih objekata. Sa investiranjem u obrazovanje nastavićemo i narednom periodu. Mionički učenici zaslužuju najbolje uslove, a mi radimo sve da im to i omogućimo-rekao je Janković.

Opština Mionica za svoje najmlađe obezbedila je besplatno pohađanje opštinskog Centra za razvoj i obrazovanje, gde se učenicima nude besplatni časovi glume, folklora, jezika, programiranja i dr.
U Mionici ima 18 školskih objekata i vrtića, koje pohađa 1.292 dece.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.