Utvrđene ovonedeljne maloprodajne cene derivata nafte

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije saopštilo je da će se od 25.3.2022. od 15 časova, evro dizel prodavati za 198 dinara za jedan litar, dok će cena evro premijuma bmb 95 biti 176,05 dinara.

CEna-naftnih-derivata

Najviša maloprodajna cena derivata nafte za period od 25. marta, od 15 časova, do 1. aprila, do 15 časova, utvrđena je na osnovu člana 3 stav 4. Uredbe o ograničenju visine cena derivata nafte („Službeni glasnik RS“, br. 32/22).

Takođe, u skladu sa članom 3 stav 5. navedene uredbe, obaveštavaju se privredni subjekti koji obavljaju delatnost trgovine motornim i drugim gorivima na stanicama za snabdevanje prevoznih sredstava da su dužni da utvrđene maloprodajne cene derivata nafte primene odmah po objavljivanju na zvaničnoj internet stranici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.