Valjevke uzele šest medalja na karate turniru “DUNAV KUP”

U organizaciji karate Saveza vojvodine dana 16.05.2021 godine u Novom Sadu održan je tradicionalni karate turnir “DUNAV KUP”. Ovo prestižno takmičenje okuplja učesnike iz više podunavskih zemalja i spada u red najprestižnih karate takmičenja.

Karate klub 014 iz Valjeva na dunav kupu nastupio je sa pet takmičara, koji su ostvarili veoma zapažene rezultate. U svojim uzrasnoj kategoriji pionirki narupile su Anđela Mitrović, Ksenija Kosić, Ana Živanović, Tamara Dražić i Ivana Matić. Sve takmičarke su imale veoma dobre nastupe i potvrdile da je KK 014 i pored teških uslova za treniranje uspeo da tempira formu takmičara u pravom vremenu.

U klasi D pinirke 2009-to godište Anđela Mitrović osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju, Ksenija Kosić zauzela je treće mesto i osvojila bronzanu medalju.

U klasi C pionirke 2009-to godište Ivana Matić zauzela je prvo mesto i zlatnu medalju, Ana Živanović, zauzela drugo mesto i srebrnu medalju dok je Tamara Dražić zauzela treće mesto i bronzanu medalju.

Uspeh na ovom prestižnom turniru, mogao je biti i upečatljiviji da su nastupili i ostali takmičari, ali usled umora, finasiskih izdataka i školskih obaveza nastupilo je samo pet takmičara koji su dostojanstveno prestavljali svoj klub i grad Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.