Valjevo deo promotivne kampanje TOS-a – “VIDI SRBIJU”

VALJEVO DEO KARAVANA “MOJA SRBIJA” – OVOG VIKENDA UŽICE I NOVI PAZAR.

Valjevo

Turistička organizacija Srbije, i ove godine, nastavlja promotivnu kampanju namenjenu domaćem tržištu u kojoj se predstavlja turistička ponuda naše zemlje u letnjem periodu i pozivaju domaći gosti da svoj odmor provedu u svojoj zemlji.

Valjevo

Turistička organizacija Valjevo je deo ove kampanje i ovog vikenda gostovala je na Avali. Promovisana je turistička ponuda grada i okoline u toku leta, kao i mogućnosti koje nudi naš kraj za odmor uz vaučere. Na bini je prikazan promotivni film o Valjevu, reci Gradac i Divčibarama.

Ministar trgovine, turizma I telekomunikacija, g-din Rasim Ljajić, obilazeći štandove karavana “Vidi Srbiju”, posetio je I štand TO Valjevo I upoznao se sa sadržajima turističke ponude Valjeva I okoline u letnjem periodu.

Ceo karavan  prati brojne medijske kuće. Takodje, bice medijski promovisan I od strane TOS-a.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.