Dinar je danas prema evru…

NBS je u petak intervenisala na međubankarskom deviznom tržištu kupovinom još 45 miliona evra, čime je iznos koji je kupila od početka godine skočio na 280 miliona evra, dok je prodala ukupno 860 miliona evra kako bi ublažila veće dnevne oscilacije kursa.

Dinar je danas prema evru na istom nivou kao pre mesec dana, dok je na godišnjem nivou slabiji za 2,5 odsto. Indikativni kurs dinara prema dolaru je oslabio za 0,3 procenta na 111,1478 dinara za jedan dolar. Prema američkoj valuti, dinar je na mesečnom nivou slabiji za 1,4 odsto, a na godišnjem za 0,8 odsto. Najniža vrednost dinara prema evru bila je 24. juna ove godine kada je jedan evro koštao 123,9531 dinar, a najviša je bila 4. januara, 121,5141 dinara
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.