“Gorenje” sponzor 4 valjevska sportska kuba

Kompanija Gorenje Valjevo biće sponzor valjevskog Vaterpolo kluba Valjevo, Odbojkaškog kluba VA 014, Fudbalskog kluba Radnički i Rukometnog kluba Metalac. Ugovori o sponzorstvu potpisani su danas sa predsednicima klubova u prisustvu zamenika gradonačelnika dr Dragana Jeremića. On je naglasio ovom prilikom da je prioritet grada Valjeva u oblasti sporta, podrška klubovima koji ulažu u mlade selekcije jer je to ulaganje u budućnost.

gorenje-ugovori-e1485442350550-650x350
„Kompanija Gorenje je pokazala veliku društvenu odgovornost i podržala je valjevske klubove. Vaterpolo klub Valjevo je član Prve A lige, koja je najuspešnija u Srbiji, ima preko 150 dečaka i devojčica. Tu je i Odbojkaški klub VA 014 koji je ove godine ima najuspešnije pionire, što se tiče tih mlađih selekcija, i ovaj klub je proglašen za najbolji odbojkaški klub u Gradu za 2016. godinu. Fudbalski klub Radnički ima omladinsku selekciju koja igra u najkvalitetnijem rangu takmičenja u Srbiji sa Zvezdom i Partizanom, što je najveći rang koji je jedan klub iz Valjeva imao kada govorimo o mlađim selekcijama. Rukometni klub Metalac takođe mnogo ulaže u mlađe kategorije, a prioritet Grada je da na neki način stane uz te klubove“, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare prilikom potpisivanja Ugovora o sponzorstvu, zamenik gradonačelnika dr Dragan Jeremić i zahvalio se kompaniji Gorenje d.o.o Valjevo.

gorenje7-e1485442308518-650x350

Jeremić je naglasio da će grad Valjevo i dalje podržavati sportske klubove, ulagati u razvoj sportske infrastrukture, jer Valjevo ima intenciju da bude Grad sporta i da animira decu da se aktivno bave sportom. „Grad Valjevo je u 2017. godini budžetom opredelio 59 miliona dinara za finansiranje sportskih klubova i devet miliona za projekte iz oblasti sporta“, naglasio je zamenik gradonačelnika.

gorenje9-e1485442287927-650x350

Direktor Gorenje d.o.o Valjevo Boris Pavčnik naglasio je ovom prilikom da je kompanija Gorenje društveno odgovorna kompanija koja daje podršku sportskim klubovima u Valjevu. „Ta podrška iskazuje se kroz davanje donacija sportskim klubovima svake godine. U ovoj godini će vrednost donacija za sportske klubove u Valjevu iznositi šest miliona dinara. Naša namera je bila da se taj iznos podeli što većem broju sportskih klubova i to onim klubovima koji angažuju što više dece i mladih. Nadam se da ćemo nastaviti na taj način i u narednim godinama“, naglasio je ovom prilikom Pavčnik.

gorenje4-e1485442341282-650x350

Ugovore o sponzorstvu sa kompanijom Gorenje Valjevo potpisali su predsednik Vaterpolo kluba Valjevo dr Zoran Jokić, predsednik Odbojkaškog kluba “VA 014” Ivan Jakovljević, predsednik Fudbalskog kluba “Radnički” Dejan Joksimović i predsednik Rukometnog kluba “Metalac” Miroslav Gajić. Zahvalivši se kompaniji Gorenje i lokalnoj samoupravi, predsednici klubova su na današnjoj konferenciji za novinare ukazali na važnost sponzorskih ugovora i podršku koja je neophodna za dalje ulaganje u razvoj sporta u Valjevu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.