Najnovije vesti

Izmenjen režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici

Od danas je na snazi izmenjen režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici iz pravca mosta na Kolubari ka duplim trakama, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika. U Sinđelićevoj ulici će na raskrsnici sa Karađorđevom, iz pravca solitera, iz leve trake moći da se skrene samo levo u Karađorđevu ulicu, a desna traka je za prestrojavanje za pravo ka Petom puku i desno u Karađorđevu ulicu ka Kolubari 2.

Valjevo

“Mole se građani da prate saobraćajnu signalizaciju na raskrsnici Sinđelićeve i Karađorđeve, koja će biti postavljena u nedelju ujutro, kako bi znali od kada važi novi režim saobraćaja. Rešenjem Gradske uprave Valjevo data je saglasnost na ove izmene, shodno preporukama stručnog tima za smanjenje aerozagađenja na teritoriji grada Valjeva. Otvaranjem Ulice Mirka Obradovića, utvrđeno je da se saobraćaj uglavnom usmerava u ovu ulicu iz pravca Hrama i da je smanjeno skretanje u desno na raskrsnici Sinđelićeve i Karađorđeve, zbog čega je procenjeno da je svrsishodnije da se saobraćaj pravo i desno iz Sinđelićeve odvija iz desne trake”, navodi se u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika.

Valjevo

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.