Najuspešnije firme u Valjevu očekuju partnerstvo sa Gradom

Predstavnici firme „Bosis“ na čelu sa vlasnikom i direktorom Bogoljubom Pantelićem, razgovali su danas sa zamenikom gradonačelnika mr Draganom Jeremićem o konkretnim merama koje Grad može da preduzme kako bi pomogao dalji razvoj ove uspešne firme koja do 2022. godine planira da zaposli 70 novih radnika. „Bosis“ je jedan od srpskih lidera za proizvodnju štampane i kaširane kartonske ambalaže i prisutan je na tržištu od 1982. godine. Iz godine u godinu firma beleži povećanje proizvodnje i prihoda (samo u 2016. godini za 72,3 %), neprestano ulaže u najsavremeniju opremu i tehnologiju, ima preko 120 klijenata, brine o očuvanju životne sredine, ulaže u edukaciju zaposlenih, realizuje brojne projekte u Srbiji. Prosek ličnog dohotka zaposlenih iznosi 44.000 dinara u neto iznosu. Predstavnici ove firme na današnjem sastanku ukazali su na probleme čijim bi rešavanjem, proces proizvodnje „Bosisa“ bio olakšan, a poslovanje unapređeno.

„Nizom planiranih sastanaka, želimo da ostvarimo dobru saradnju sa našim privrednicima. U zavisnosti od zahteva preduzeća, planiraćemo šta kao lokalna samouprava možemo da uradimo. Skrenuli ste nam pažnju na probleme sa neredovnim napajanjem električnom energijom i mi ćemo u najskorije vreme organizovati sastanak sa direktorom Elektrodistribucije, kao i u Ministarstvu energetike i očekujem da ćemo uspeti to da rešimo. Imaćemo i sastanak sa direktorom Vodovoda kako bi rešili problem odlaganja otpadnih voda, što vam takođe predstavlja problem, a razmotrićemo i mogućnost rešavanja problema pružnog prelaza “, rekao je na sastanku zamenik gradonačelnika Jeremić.

On je ovom prilikom naglasio da će rukovodstvo Grada u narednom periodu nastaviti da kroz niz planiranih sastanaka sa najuspešnijim privrednicima Grada uspostavi saradnju u kontinuitetu zasnovanu na partnerskim odnosima u cilju unapređenja privrede i stvaranja povoljne poslovne klime.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.