Krušik traži 175 radnika

Posle dobrih vesti da će Gorenje u narednih 24 meseca zaposliti 200 radnika, još jedna lepa vest je da će vojna fabrika „Krušik“ u septembru će zaposliti novih 175 radnika.  Prema pisanju jednog od najposećenijih portal našeg okruga “Vamedia.info” interesovanje je ogromno pa iako „Krušik“ traži nekvalifikovane proizvodne radnike, konkurisali su i ljudi sa diplomama i zaposleni u drugim firmama. Od početka 2016 godine u ovoj fabrici zaposlenje je našlo 565 ljudi, tako da je ukupan broj zaposlenih više od 1.700.  Inače, „Krušik“ od sledećeg meseca, zbog povećanog obima posla, traži radnike mašinske struke, pretežno mašinbravare i metalostrugare.

Do kraja 2016 godine trebalo bi da proradi i novi pogon kapislane u kojoj će se zaposliti oko 120 radnika.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Još botova da zaposle ,ali ne da rade nego da sede po kancelarijama u vec prebukiranoj upravnoj zgradi,poslednja tura koju su zaposli 50 % njih je zavrsilo u njoj,a cena radnog mesta 2000 -3000 hiljade evra