Odeljenje komunalne policije: U ulozi dobrog komšije

Odeljenje komunalne policije, prilikom obavljanja poslova iz svoje nadležnosti, posebno bi trebalo da se oslanja na saradnju sa građanima i da se predstavi u ulozi dobrog komšije svih građana Valjeva.

Pozivamo građane da svojim prijavama, predlozima, peticijama, kao i predlaganjem načina u rešavanju određenih problema, karakterističnim za pojedine delove grada ili grad u celini, daju aktivno učešće u radu komunalne policije.

Istovremeno, obaveštavamo javnost da je, u skladu sa Zakonom o komunalnoj policiji, obrazovana Komisija za rešavanje pritužbi na rad komunalne policije, čiji je predsednik odbornik Milan Gajić.

Za sve prijave, predloge, peticije, kao i pritužbe na naš rad možete se obratiti pisanim putem, elektronskom poštom, putem telefona ili usmenim obraćanjem u prostorijama odeljenja komunalne policije. Naši kontakt podaci su:

ODELjENjE KOMUNALNE POLICIJE
Pantićeva 114
Telefon: 014/224-728
Dežurni telefon patrole: 064 875 27 56
Adresa e-pošte za prijave: [email protected]

Uspostavljanjem dobre saradnje i podizanjem ugleda komunalne policije, ostvarićemo zajednički cilj – lepše, čistije i uređenije Valjevo.

Odeljenje komunalne policije

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.