Održana sednica Saveta za bezbednost

Danas se sastao Savet za bezbednost grada Valjeva u užem sastavu, kojim je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović. Na današnjoj sednici razmatrana je bezbednosna situacija u Valjevu. Ocenjeno je da je bezbednost u Gradu stabilna i predložene su mere za dodatno unapređenje bezbednosne situacije.

Na današnjoj sednici Saveta za bezbednost upućena je puna podrška službama bezbednosti u rešavanju slučaja ugrožavanja bezbednosti predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. E moj gradonačelniče deca ti ginu po gradu. A ti se brineš za bezbednost u državi. Počisti prvo ispred svoje kuće, pa se onda oglasi za državu uostalom šta ima ti da se oglašavaš za to postoji DB pa nek oni to rešavaju.