Otvorena izložba „Savremeni internacionalni akvarel“

Juče je u Internacionalnom umetničkom studiju „Radovan Trnavac Mića“ u Valjevu, otvorena je grupna  izložba pod nazivom „Savremeni internacionalni akvarel“. Kako se u samom naslovu izložbe najavljuje, pred publikom je grupna izložba 71 istaknutog svetskog umetnika iz 48 zemalja, sa šest kontinenata, koji na jedan svojstven umetnički način predstavljaju postavku od 86 radova rađenih tehnikom akvarela.

U muzičkom delu programa na svečanom otvaranju nastupali su učence Muzičke škole “Živorad Grbić”, odsek flauta. Izložbu je otvorila direktorka Studija Mirijana Vojić koja se ovom prilikom zahvalila gospodinu Peđi Aćimoviću, direktoru Galerije “A” iz Beograda, na pomoći prilikom organizovanja i realizacije ove izložbe.

Ukoliko niste bili u mogućnosti da prisustvujete jučerašnjem otvaranju izložbe, postavku možete videti svim danima od 11h do 19h, osim ponedeljkom. Ulaz je besplatan.

Izložba će biti otvorena do 26. novembra  2016. godine!

[URIS id=13462]

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.