Repertoar Bioskopa 85 od 17. do 24. maja

Na repertoaru Bioskopu 85 od 17. do 24. maja su tri projekcije.

Valjevo

UKRADENA PRINCEZA, sinhronizovano

Valjevo

Sadržaj:

Ruslan, izgubljeni umetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

Režiser:

Oleh Malamuzh

Projekcije:

17. i 18. maj u 17.30h
19. i 20. maj u 15.30h
22-24. maj u 17.30h

 

DEADPOOL 2

 Bioskop 85

Sadržaj:

Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudeo, a to je šolja za kafu s titulom “Najbolji ljubavnik na svetu” na njoj.

Glumci:

Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin, Brianna Hildebrand

Režiser:

David Leitch

Projekcije:

17. i 18. maj u 20.00h
19. i 20. maj u 17.30
22-24. maj u 20.00h

 

IZVAN GRANICA REALNOSTI

Bioskop 85

Sadržaj:

Dr. Pol Kersi (Brus Vilis ) je hirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga i kći koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Pol, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje porodice. Kada anonimni ubica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar… ili ljuti krvnik.

Glumci:

Antonio Banderas, Miloš Biković, Lyubov Aksyonova, Alessandra Starr Ward, Evgeniy Stychkin

Režiser:

Aleksandr Boguslavskiy, Francesco Cinquemani

Projekcije:

19. i 20. maj u 20.00h

 


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.