Repertoar Bioskopa 85 od 26. do 29. aprila

Na repertoaru Bioskopu 85 od 26. aprila do 29. aprila su tri projekcije.

Valjevo

CVRLE – NIKAD NE LETIŠ SAM, sinhronizovano, 3D

 Valjevo

Sadržaj:

Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći I prijatelji.

Režiser:

Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson

Projekcije:

26. i 27. april u 17.30 h
28. i 29. april u 15.30 h

 

TIHO MESTO

 Valjevo

Sadržaj:

Naš svet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji – na najmanji mogući šum – odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je genijalna obitelj uspela da preživi u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

Glumci:

John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds

Režiser:

John Krasinski

Projekcije:

28. i 29. april u 20.00 h

 

RAMPAGE

ValjevoSadržaj:

Ta novonastala čudovišta počela su da uništavaju celu Severnu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoje se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

Glumci:

Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Åkerman, Jake Lacy

Režiser:

Brad Peyton

Projekcije:

26. i 27. april u 20.00 h
28. i 29. april u 17.30 h

 


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.