Reporteri VAmateri: Valjevska nedeljna razglednica, povećanje cena = smanjenje kvaliteta usluga?

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Poštovani Valjevci, nadam se da ste juče iskoristili lep dan i da ste uživali u lepotama našeg grada. Slika koja “krasi” Valjevo u danima vikenda sigurno ne opravdava povećanje cena JKP Vidrak koje je na snazi od 1. marta 2018. godine. Nadali smo se da ćemo sa povećanjem cena usluge dobiti čistiji grad ali, umesto toga smo ostali da vikendom plivamo u đubretu i da se davimo u mirisima truleži koji se podstaknut velikim temperaturama nesnosno širi gradom. Razlog povećanja pročitajte na stranici našeg Javnog komunalnog preduzeća (link), a slike kvaliteta usluga pogledajte sami:


 

Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom “Reporteri VAmateri”, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto-zapažanja u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla, ili na e-mail adresu [email protected], sa naznakom “Reporteri VAmateri”.


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.