Repertoar Bioskopa 85 od 27. decembra do 09. januara

Na repertoaru Bioskopu 85 od 27. decembra do 09. januara su pet projekcija.

Valjevo

ASTERIKS – TAJNA ČAROBNOG NAPITKA, sinhronizovno, 3D

Valjevo

 Sadržaj:

Tajna čarobnog napitka je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobedivih junaka koji pred veliko platno dovode celu porodicu. U ovoj priči Čudomiks odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela pa zajedno s Asteriksom i Obeliksom kreće u potragu za mladim druidom kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

Režiser:

Alexandre Astier, Louis Clichy

Projekcije:

27. i 28. decembar u 17.30h
29. i 30. decembar u 15.30h
03. i 04. januar u 17.30h
05. januar u 15.30h

FANTASTIČNO PUTOVANJE U OZ, sinhronizovano, 3D

Bioskop 85

 Sadržaj:

Fantastično putovanje u OZ” prati devojčicu Doroti (unuku nadaleko poznate Doroti) koja odlazi u čarobnu zemlju OZ pomoću bakinih magičnih cipelica. Doroti stiže u pravi čas da spase Smaragdni grad od lukavog Urfina Džusa i njegovih drvenih vojnika. Stari drugari Limeni, Strašilo i Lav uz pomoć Doroti pokušaće da poraze Urfinovu vojsku i otkriju razlog njegove mrzovolje.

Režiser:

Fyodor Dmitriev, Darina Shmidt

Projekcije:

03. i 04. januar u 15.30h
05. januar u 17.30h
08. i 09. januar u 17.30h

 

ROBIN HUD – POČETAK

 Valjevo

Sadržaj: 

Nova verzija Robina Huda bavi se mladim danima poznatog lopova i otkriva detalje koji su Robina potakli da se van zakona bori za malog čoveka. Kao mladić pun ideala odlazi u krstaški rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga oneraspoloži što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti. Robin i njegov zapovednik (Džejmi Foks) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja. U ovoj uzbudljivoj akcionoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi kao i bezvremenske romantike.

Glumci:

Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan, Eve Hewson, Tim Minchin

Režiser:

Otto Bathurst

Projekcije:

27. i 28. decembar u 20.00h
29. i 30. decembar u 17.30h

SMRTONOSNE MAŠINE, 3D

 Bioskop 85

Sadržaj:

Hiljadama godina nakon što je civilizacija uništena usled kataklizmičnog događaja, ljudi su se prilagodili na uslove i novi način života je evoluirao. Gigantski gradovi u pokretu, sada lutaju planetom, nemilosrdno osvajajući male gradove. Tom Netsvorti (Robert Šian), koji potiče sa nižeg nivoa Londona, čuvene metropole koja je sada u pokretu, naći će se u borbi za opstanak, nakon što upozna opasnu odmetnicu Hester Šo (Hera Hilmar). Dve suprotnosti, čiji putevi nikad nisu smeli da se ukrste, nerado će sklopiti savez koji je predodređen da promeni budućnost.

Glumci:

Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Stephen Lang

Režiser:

Christian Rivers

Projekcije:

29. i 30. decembar u 20.00h

 

AKVAMEN, 3D

 Bioskop 85

Sadržaj:

Akvamen otkriva priču u kojoj mladi Artur Kari saznaje da je naslednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Džejsona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još veliki broj fantastičnih glumaca. Orma (Ocean Master) glumi Patrik Vilson, Amber Hard glumi kraljicu mora Meru, a Vilijan Defo je Akvamenov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oskar® Nikol Kidman glumi kraljicu Atlanu, dok je Temuera Morison preuzeo ulogu Akvamenovog oca.

Glumci:

Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman

Režiser:

James Wan

Projekcije:

03. i 04. januar u 20.00h
05. januar u 20.00h
08. i 09. januar u 20.00h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.