Pokušao da spase nastradalog mladića u ruševini

Juče se u prepodnevnim časovima, oko 11 časova, dogodila nesreća u kojoj je na licu mesta nastradao N.M. rođen 1998. godine, kada se na njega obrušio kameni zid napuštene kuće u Ulici Knez Mihailovoj bb, u blizini “jaza”, nedaleko od Hrama ka “Krušikovom” fudbalskom stadionu. Tom prilikom sa njim je bio mladić koji je povređen i koji je nakon toga prebačen u Urgentni centar valjevske bolnice.

Valjevo

Foto: Dragan Krunić

Valjevo

Foto: Dragan Krunić

Naš sugrađanin Nikola Liknić, koji se zadesio u blizini kada se nesreća dogodila, za Valjevska posla priča kako je pokušao da pomogne pri spasavanju nastradalog.

”Išao sam iz pravca Krušikovog stadiona prema Hramu. Dečko je izašao 20 metara ispred mene i pitao me da li mogu da mu pomognem, jer mu je drug zatrpan u ruševinama. Bez ikakvih pitanja, potrčao sam sa njim. Kada smo došli tamo, videli smo kamen koji je teži od nas dvojice. Tada sam ga pitao da li je zvao policiju, rekao je da jeste. Pokušali smo da podignemo taj veliki kamen težak bar 150 kilograma, a bilo je još više manjih. Nismo mogli da ga podignemo. Bio je još jedan mladić sa njim, koji je bio u mnogo težem psihičkom stanju nego fizički. Ubrzo su stigli policija, hitna pomoć i vatrogasci”, priča razočarano Nikola Liknić jer, kako je rekao, nije bilo šanse da pomogne momku koji se nalazio pod ruševinom.

Valjevo

Nikola Liknić (foto: Dragan Krunić)

Istraga o nesreći je u toku, a kako Valjevska posla saznaju mladić koji je nastradao je romske nacionalnosti.

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.