Repertoar Bioskopa 85 od 28. decembar – 5. januar

U Bioskopu 85 su tri nova filma. Projekcije će biti od 28. decembar – 5. januar

Valjevo

 

KOKO, sinhronizovano 3D, premijera

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza . U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja.

Glumci:

Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković, Tijana Dapčević

Režiser:

Lee Unkrich, Adrian Molina

Projekcije:

28.deembar  i 29.decembar u 17:30h
30.decembar u 15.30h
OD 3. januara do 5.januar u 17.30h

Cena karte:

300 dinara

 

PITCH PERFECT 3

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Pošto su završile koledž i našle se u stvarnom svetu gde pesma nije sve, Bele se vraćaju u filmu PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVEZDA, sledećem nastavku voljene franšize koja je zaradila više 400 miliona dolara na svetskim blagajnama. Pobedivši na Svetskom prvenstvu, Bele se suočavaju sa stvarnošću, otktivši da ne postoji posao u kome mogu da zarađuju novac „praveći muziku ustima“. Ali kad dobiju šansu da se ponovo ujedine na USO turneji, ova grupa zanosnih štreberki će se opet naći da stvaraju fantastičnu muziku, ali i reše neke velike nedoumice, po poslednji put. Ana Kendrik i Rebel Vilson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu „Pitch Perfect 3 – Na putu do zvezda“, nastavku blokbaster hita iz 2015. koji je imao najbolje otvaranje igranog mjuzikla svih vremena. Željno očekivani nastavak predvode producenti ovog serijala, Pol Bruks iz Gold Circle Entertainment i Maks Hendlman i Elizabet Benks iz Brownstone Productions. Film će režirati Triš Si („Uhvati ritam 5“).

Glumci:

Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow

Režiser:

Trish Sie

Projekcije:

30. decembar u 17:30h

Cena karte:

250 dinara

 

DŽUMANDŽI, DOBRODOŠLI U DŽUNGLU /3D/Premijera

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Četvoro srednjoškolaca otkrivaju staru video igru za koju nikad ranije nisu čuli.

Glumci:

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan

Režiser:

Jake Kasdan

Projekcije:

Od 28. decembra do 30. decembar u 20 sati

Od 3. januara do 5.januar u 20 sati.

Cena karte:

300 dinara

 

BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.