Reporteri VAmateri: Članovi PSD Magleš u poseti Sloveniji

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

U okviru radničkih sportskih igara Gorenja uvek ima pešačenje do nekog od vrhova u blizini Velenja. Ove 2018 g. to je bio Paški Kozjak 1108 mnv, nas četvoro planinara i prijatelja PSD Magleš nakon takmičenja u kuglanju smo iskoristili priliku u učestvovali sa ostalim kolegama iz matične firme Gorenje Velenje ( oko 120 učesnika) u pohodu na Paški Kozjak.

Valjevo

Ujutro nas budi cvrkut ptica u Banji Dobrna gde smo smešteni,ustajanje u 06:00 i spremanje jer nam prevoz do centra Velenja odakle počinje pešačenje stiže u 06:45.

Valjevo

Jutarnji vazduh miriše i mami u šetnju po parku banje dok prevoz ne stigne. Hvala kolegama Alenki i Joži na svesrdnoj i nesebičnoj pomoći da organizujemo se i učestvujemo u ovom pohodu.

 

Voda dobro dođe da se ugasi žeđ,mada ima i drugih tečnosti pogodnih za te svrhe. Za sam vrh smo ostavili Valjevsko pivo da nazdravimo na uspešnom usponu.

Odmor nakon uspona u planinarskom domu na 960 mnv.

Obeležje na vrhu postavljeno 01.05.2018. U dalji se vidi Uršlja Gora 1699 mnv. Vidimo se na novim akcijama PSD Magleš Valjevo.

Samo V E D R O.

 


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom “Reporteri VAmateri”, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto-zapažanja u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla, ili na e-mail adresu [email protected], sa naznakom “Reporteri VAmateri”.


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.