Smenjuje se načelnica Odeljenja za zajedničke poslove

Kako Valjevskaposla nezvanično saznaju, početkom novembra bi trebalo da se dogodi još jedna smena u Gradskoj upravi. Naime, načelnica Odeljenja za zajedničke poslove Sonja Vasiljević (SPS) biće razrešena dužnosti, a na njeno mesto bi trebalo da dođe Dragan Stanković, koji trenutno radi u Odeljenju za lokalni razvoj i koji je nestranačka ličnost.

Valjevo

Dragan Stankovic; Izvor: Facebook

Odluku o razrešenju dužnosti načelnice Sonje Vasiljević potpisao je Aleksandar Vujić Subotić, načelnik Gradska uprava za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove.

Prema nezvaničnim informacijama, Sonja Vasiljević razrešena je zbog propusta u radu, pre svega zbog neadekvatnog raspoređivanja službenih vozila, vozača i računa za gorivo. Naime, krajem avgustu meseca desio se incident prilikom kojeg su deca iz Dnevnog boravka za osobe sa smetnjama u razvoju ostala su bez prevoza kući. Nedavno se dogodio incident kada je vozač gradske uprave odvezao direktora jedne valjevske ustanove na službeni put u Beograd i vratio se u Valjevo, ne sačekavši tog istog direktora da obavi službeni posao zbog kojeg je išao u prestonicu. Kako smo uspeli da saznamo, račun utrošenog goriva za službene automobile Gradske uprave za prethodni mesec iznosi oko 130.000 dinara, što čelnici Grada Valjeva smatraju bahaćenjem.

Valjevo

Sonja Vasiljević ; Izvor: Facebook

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

5 comments

  1. Treba je smeniti, svakako. A šta je sa njenim šefom? Zašto njega ne smeni neko? Dokle više da se obavlja samo pola posla? Možda je i ona samo jedna od mnogih koje od dotičnog “gospodina” trpi mobing?

  2. Treba smeniti i Subotića, koliko je samo sporova izgubio…. Ma ne samo smeniti, treba i krivično da odgovara što maltretira potčinjene!

  3. Vujic Subotic je odgovoran za sve. On prvi treba da bude smenjen.

  4. Ma i ona a i sefa da lete,isto je odgovoran koliko i ona. Subotic samo pravi stetu grada,koliko je samo sporova izgubio!

  5. A Lidža je pravo rešenje. Ha, ha, ha koja fora da je nestranačka ličnost /LDP i druge partije…/. Možete ga pronaći u kafanicama od keja do centra, a u kancelariji nikada. Ha, ha, ha baš sam se nasmejao.