Valjevac svirepo ubijen u Austriji

Valjevac Aleksandar Aki Marković (30), nađen je mrtav u kadi svog stana u austrijskom gradu Salcburgu. Njemu su bile vezane ruke i noge i takvog su ga našli policajci prilikom ulaska u stan, izveštavaju austrijski mediji.

Nestanak ovog mladića prijavio je njegov otac u subotu posle ponoći, pošto mu se sin koji je bio muzičar, satima nije javljao na telefon. Kako dodaju izvori iz istrage, policija je najpre pokušala da locira Markovićev mobilni telefon preko baznih stanica.Pošto u tome nisu uspeli, posumnjali su da je doživeo nesreću.

– Zbog toga su policajci odlučili da odu do Aleksandrovog stana. Pošto niko nije odgovarao na zvono, niti na lupanje u vrata, policajci su provalili u stan – kažu izvori iz austrijske policije za medije.

U stanu ih je zatekao užasan prizor. Kada su ušli u kupatilo, u kadi vez vode, zatekli su mrtvog mladića. Bio je obučen, a lepljivom trakom i kablom bile su mu vezane ruke i noge.

– Aleksandar je imao modrice i povrede na licu, ali one nisu bile uzrok smrti – izveštavaju o ovom slučaju austrijski mediji.

KOMŠINICA koja živi u stanu ispod Markovićevog ispričala je za austrijske medije da je Srbina videla u proteklu subotu popodne, kao i da ništa sumnjivo nije čula da se dešava u stanu iznad njenog. Ona je mladića opisala kao ljubaznog i povučenog, koji je živeo mirno. Komšije navode i da je Marković, navodno, jedno vreme radio u kladionici na železničkoj stanici u Salcburgu.

Policija je obavila uviđaj i naložila obdukciju tela Markovića, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Kako navode mediji, policajci u stanu nisu našli tragove provale, pa se pretpostavlja da je Marković ubicu ili ubice pustio u stan. On je, kako dodaju, trebao uskoro da se oženi, ali je živeo sam u stanu.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.