Valjevski polumaraton: Sportsko udruženje “Varatonac” organizuje treninge za sve zainteresovane

Od ovog juna, i Valjevo će imati svoj polumaraton.

Valjevo

Kao što smo već najavili, 10. juna će biti održan valjevski polumaraton. Učesnici će se nadmetati u dve veće i jednoj manjoj trci: Polumaratonska, od 21 kilomatar, i Trka zadovoljstva (od deset kilometara). Obe trke počinju i završavaju se na Gradskom trgu, u Karađorđevoj ulici. Trasa delom ide klisurom reke Gradac gde će trkači moći da uživaju u pogledu na reku koja je ponos Valjeva. Drugi deo trase prolazi kroz stari deo grada – Tešnjar. Broj trkača koji polumaraton može da primi limitiran je na 400. Mapa sa trasom i ucrtanim okrepnim stanicama će uskoro biti istaknuta na sajtu i Facebooku.

Sportsko udruženje “Varatonac” nedavno je počelo sa javnim treninzima za Valjevce koji žele da istrče Polumaratonsku trku, od 21 kilomatar ili  Trku zadovoljstva (od 10 kilometara), i na taj način podrže celu sportsku manifestaciju. Možete im se pridružiti na narednom treningu 13. maja u 13h u parku Pećina (pored restorana Tajna). Valjveski polumaraton čeka Valjevce, ali i najavljne goste iz Srbije i regiona.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.