Zauvek ugašen najpoznatiji piratski torent sajt!

Popularnom KickAss Torrents sajtu ne može da se pristupi već nekoliko sati, a niko sa sigurnošću ne može da kaže šta je izazvalo problem. Ipak, TNW portal prenosi da je osivač sajta uhapšen u Poljskoj po čak dve optužnice za kršenje autorskih prava i učestvovanje u zaveri protiv muzičke, igračke i filmske industrije, čija su prava sadržaji na KickAss Torrents sajtu povređivali.

Artem Vaulin (30) je navodni osnivač KickAss Torrents, jednog od najpopularnijih piratskih sajtova, koji je pokrenut 2008. godine, a optužen je i gonjen zbog činjenice da se jedan od servera tog torent provajdera nalazio u – Čikagu!

Prema pisanju TNW portala KickAss je posećivalo više od 50 miliona jedinstvenih korisnika svakog meseca i bio je popularniji od The Pirate Bay sajta.

Takođe, prema rečima portala NE OČEKUJTE DA SE KICKASS TORRENTS VRATI!

 

 

( Mondo.rs )

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.