Najnovije vesti

Valjevski SNS u novim prostorijama

“Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu od danas se nalazi u novim prostorijama. Zvaničnom otvaranju uz poštovanje svih epidemioloških mera prisustvovali su Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Branislav Malović član Izvršnog odbora i koordinator za Kolubarski i Mačvanski okrug i Vladan Sekulić član Glavnog odbora.

Nove prostorije Srpske napredne stranke su u potpunosti prilagođene svim planiranim aktivnostima kao i funkcionalnom radu sa članstvom, simpatizerima ali i svim zainteresovanim građanima Valjeva.

Ono što je planirano za naredni period jeste uspostavljanje što bolje komunikacije na lokalnom nivou sa svim zainteresovanim građanima uz prihvatanje svih dobronamernih sugestija i rešavanja realnih problema.

Izuzetna nam je čast što se u novim prostorijama Srpske napredne stranke nalazi i kancelarija Okružnog odbora. Nove prostorije Gradskog odbora nalaze se u Hajduk Veljkovoj ulici br. 7 i svi zainteresovani građani su dobrodošli.”

GrO SNS Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.