Vanredno saopštenje GrO POKS Valjevo: Predsednici Mariji Ilić treći put izbušene gume!

Valjevski POKS obratio se vanrednim saopštenjem za javnost, a povod je, kako se navodi, što su  predsednici POKS-a Mariji Ilić, treći put za 15 dana su izbušene gume na automobilu!

Collage_20240318_193339

Saoštenje prenosimo u celini:

“Danas, 18. marta 2024, počeo je Vaskršnji post, najstrži post u godini. Kada trebamo praštati jedni drugima, ali pre svega biti ljudi, da nam svima moral bude na prvom mestu, čist obraz, ljubav, međusobno poštovanje i tolerancija. Međutim, prema predsedniku Gradskog odbora POKS-a Valjevo Mariji Ilić, nema mnogo tolerancije, a očigledno ni poštovanja, kao mlade osobe koja srcem ide kroz politiku.

Danas, na sam početak posta, Čiste nedelje, Predsedniku POKS-a, treći put za 15 dana su izbušene gume na automobilu!

Da li je to pravda, da li je to gospodstvena kampanja, a nadasve da li je ovo odlika čojstva lokalnih političkih aktera?

Nakon dva puta sećanja guma na Marijinom automobilu, odvrtanja brezona, čime joj je direktno ugrožen život, kako nje tako i njenog maloletnog deteta, pitamo se DOKLE I ŠTA JE SLEDEĆE?!

Šta može biti sledeće, da sačekamo gore neke incidente?

Ceo slučaj je ponovo prijavljen policiji, a o izveštajima policije će se oglasiti GrO u najkraćem roku.

Info služba POKS Valjevo”.

IMG_20240318_184606_1

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply