VASILIJE MARTINOVIĆ NOVO POJAČANJE BUDUĆNOST KRUŠIKA

Valjevski srpskoligaš nastavlja da sklapa kockice u želji da oformi što jači sastav uoči starta prolećne sezone u kojoj ekipu Predraga Simića čeka borba za opstanak. Da bi ojačali sredinu terena, Valjevci su angažovali Vasilija Martinovića (27 godina), veznog igrača, koji je već branio boje Budućnost Krušika u sezoni 2018-19. Martinović je tekuću sezonu započeo u Mladom radniku iz Požarevca a takođe je igrao za leskovačku Dubočicu, Slogu 33 iz Petrovca na Mlavi, Slogu iz Požege, užičke klubove, Jedinstvo i Slobodu itd. Pored toga, igrao je i u inostranstvu braneći boje čeških klubova Olomouca i Breclava.

VasilijeMartinovic

Na fotografiji je Martinović u crvenom dresu valjevskog srpskoligaša na utakmici između Budućnost Krušika i aranđelovačke Šumadije 24. novembra 2018. godine na stadionu “Pećina” u okviru prvenstva Srpske lige Zapad.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.