22 medalje za valjevske karatiste na Kupu Šampiona u u Banji Koviljači

U nedelju 5. februara, u organizaciji Karate kluba Šampioni iz Banje Koviljače, održan je tradicionalni turnir “Kup Šampiona” u Banji Koviljači.  Na truniru je nastupilo 25 klubova iz Srbije i Republike Srpske sa oko 150 takmičara u raznim uzrasno-takmičarskim disciplinama. Karate klub 014 Valjevo, nastupio je sa 22 takmičara, koji su imali odlične nastupe i osvojili 22 medalje, što je rezultiralo i time da valjevski KK 014 zauzeo treće mesto u generalnom plasmanu, usled čega je i nagrađen adekvatnim peharom.

karatisti

Zlatne medalje u svojim takmičarskim disciplinama osvojli su Ana Živanović, Jovana Marković, Bogdan Pavlović i Lena Aćimović. Srebrnim odličjem okitili su se Ivana Matić, Marija Marković, Lazar Pavlović, Matija Marković i Uroš Divnić, dok su bronzu osvojili Jovana Milovanović, Luka Goloskoković, Anja Nikolić, Anđela Sekulić, Sara Nešić, Iva Krsmanović, Tamara Dražić, Dina Drinčević, Ksenija Kosić, Željko Ranković, Aleksa Matijević, Danica Milivojević i Lana Pavlović.

Uprava kluba i trenerski tim u sastavu Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić, zadovoljni su postignutim rezultatima na turniru u Banji Koviljači rečima da ovakvi rezultati, prvenstveno najmlađih takmičara, ohrabruju.

Turnir u Banji Koviljači bio je dobar test pred karate turnir – 11. Memorijal Svetlana-Ceca-Radojević, koji će se održati u Valjevu, 11. februara 2023. godine, u sportskoj hali Student.

Karate klub 014 poziva sve ljubitelje karate sporta da u subotu, 11. februara, 2023. godine, od 11 časova dođu i halu Student i uživaju u prazniku karatea u našem gradu, a orgaizatori će se potruditi da kao i uvek budu dobri domaćini.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.