Vaskršnja čestitka gradonačelnika Valjeva

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku Srpskoj pravoslavnoj crkvi, vernicima Eparhije valjevske i Episkopu valjevskom g. Isihiju.

Lazar Gojković

Lazar Gojković – gradonačelnik Valjeva

„Svim vernicima Srpske pravoslavne crkve, monaštvu i sveštenstvu Eparhije valjevske i Vama lično, upućujem iskrene čestitke povodom najvećeg i najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, uz želje da ovaj praznik pobede života, mira i dobrote, uveseli svaki dom.

Neka nas dan Hristovog vaskrsenja podseti na istinske ljudske vrednosti, podari sreću i ljubav najbližim, a mir i zdravlje svim ljudima. Poštujmo jedni druge, čuvajmo vrednosti života i činimo dobra dela.

Sa nepokolebljivom nadom da je u svima nama snaga i vera za stvaranjem kvalitetnijeg i boljeg okruženja, neka je srećan i blagosloven Vaskrs.

HRISTOS VASKRSE – VAISTINU VASKRSE”, poručio je gradonačelničestitk u čestitki.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply