Veliki koncert “Nevernih beba” u godini jubileja na “Studentu” u Valjevu

“Neverne bebe” održaće veliki koncert u subotu, 8. septembra, na “Studentu” u Valjevu, kojim će ovaj bend predvođen Valjevcima, braćom Đurđević, obeležiti jubilej 25 godina postojanja i istrajavanja u samom vrhu domaće i regionalne pop-rock scene.

(Izvor: http://www.neverne-bebe.com)

Koncert je, kako je najavljeno iz PR službe benda, poklon članova i prijatelja “Nevernih beba” gradu Valjevu i vernoj publici koja je svih 25 godina nesebično podržavala karijeru i životni put braće Đurđević, započet uz reku Gradac, a nastavljen po regionu, Evropi i na velikim svetskim binama uz nesebičnu zahvalnost i povratak korenima, u ovoj jubilarnoj godini “Nevernih beba”.

Za koncert na košarkaškom terenu “Student” u Valjevu najavljuju se i gosti iznenađenja, a biće snimani i kadrovi za dokumentarni film koji će govoriti uporavo o četvrt veka postojanja benda.

 

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.