Vladan Janković novi predsednik KK Metalac

Na Skupštini KK Metalac, koja je održana prošlog četvrtka, imenovan je novi predsednik kluba, kao i izmenjen sastav Upravnog odbora valjevskog prvoligaša. Umesto dosadašnjeg predsednika Jovana Teodosića, koji je podneo ostavku iz privatnih razloga, na čelo Metalca izabran je Vladan Janković, vlasnik firme Termo Sistem Tehnika iz Valjeva. Potpredsednik je advokat Milan Mitrović, a članovi Upravnog odbora kluba su Jovan Teodosić, Vladimir Marić, Vukašin Dobrivojević, Milan Krunić i Ivan Janjušević. U zvaničnom obaveštenju za medije, između ostalog je rečeno da klub u ovom trenutku nema dugovanja, sem redovnih troškova i plata koje su planirane i nisu u docnji.

Vladan Janković KK Metalac

Vladan Janković, novi predsednik KK Metalac / Foto: Sreten Pantelić

Inače Metalac je za AdmiralBet Super ligu anagažovao krilo/centra Mladena Grušanovića iz Kolubare i pleja Marka Šinika iz Tamiša dok su redove valjevskog ligaša napustili Marko Ilić i Andreja Stevanović.

Takođe, umesto pomoćnog trenera Radomira Simića, koji je podneo neopozivu ostavku, novi asistent u svojstvu savetnika Saše Milićevića biće Mihailo Poček, nekadašnji plej Metalca i trener prvog tima u nekoliko navrata. Poslednji put je Poček sedeo na klupi Metalca od 2016. do 2019. godine.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.