Vrednost izvoza “Krušika” u dolarima 144% veća nego lane

U devetomesečnom periodu ove godine “Krušik” je ostvario 130% veću vrednost realizacije od prošlogodišnje u istom periodu, i sa već 100% ispunjenjem plana za 2017. godinu. U tom periodu fizički obim proizvodnje je 70% uvećan u odnosu na isti period prošle godine, navodi se na sajtu Holding korporacije Krušik.

Valjevo
Realizacija za devet meseci ove godine u dolarima, veća je 134% u odnosu na isti period prošle godine. Ovogodišnji plan premašen je za osam procenata.

Valjevo
Holding je za devet meseci izvezao robe 140% više od ostvarenog izvoza u prvih devet meseci u 2016. i 8% više od izvoznog plana za ovu godinu. Vrednost izvoza u dolarima je 144% veća od izvoza u dolarima u istom periodu 2016. a 16% veća u odnosu na planiranu realizaciju izvoza u 2017. Istovremeno fabrika radi i za domaće tržište. Od početka godine do kraja septembra realizovala je u odnosu na isti period prošle godine uvećanje za 13 odsto.

Valjevo
Na kraju septembra ove godine „Krušik” je imao 2713 radnika.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.