Moderan i džez balet u Valjevu

Treći festival plesa Igraj, igraj u modernom i džez baletu u kategorijama za male i velike timove i formacije, u subotu 4.11. 2017.  od 13 sati  u Centru za kulturu Valjevo.

Valjevo

Pokrovitelj je Grad Valjevo. Organizator Studio M. Ulaz je besplatan. Ovo je prilika da ljubitelji plesa u Valjevu, a pre svega modernog i džez baleta uživaju u koreografijama i nastupima oko 500 plesača iz nekoliko klubova iz Srbije. Organizator s ponosom ističe, da će učestvovati i balerine koje osvajaju medalje na evropskim i svetskim takmičenjima. I ove godine, prvi nastup na festivalu rezervisan je za Unu Durakovic iz Viva dance akedemije iz Novog Sada, koja je višestruki svetski i evropski prvak u više kategorija.

Valjevo

Najpre će od 13 sati nastupiti najmladje balerine – pčelice, a zatim uzrasti, deca, juniori i omladinci. Naš grad će predstavljati 70 balerina Studija M, a biće tu i balerine iz Novog Sada, Šapca, Lazarevca, Lajkovca, Uba, Obrenovca, Umke…

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.