Vremenska prognoza: Danas mestimično s kišom, od utorka kiša i jak vetar

U Srbiji se danas očekuje pretežno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom, a vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni.

Vremenska prognoza

Najniža temperatura od 0 do četiri stepena, najviša od četiri do osam.

Vremenska prognoza

U Valjevu takođe pretežno oblačno, povremeno s kišom, a posle podne i uveče postepeni prestanak padavina. Vetar slab i umeren, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja, oko šest stepeni.

U utorak tokom dana na severu suvo sa sunčanim intervalima, u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom. Duvaće jak južni i jugozapadni vetar. U sredu naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar u slabljenju i skretanju na severozapadni. U četvrtak na severu mestimično s kišom, u ostalim krajevima uglavnom suvo. U petak i za vikend češća prolazna naoblačenja s kišom, na planinama sa snegom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.