Za novog rukovodioca Stručno-operatovnog tima imenovana dr sci. med. Branka Miholjčić

Nakon što je dr Zoran Živković jutros podeo ostavku, Kabinet gradonačelnika saopštio je da je, na današnjoj telefonskoj sednici Štaba za vanredne situacije grada Valjeva, za novog rukovodioca Stručno-operativnog tima za zaštitu i sapasavanje od epidemija imenovana dr. sci med. Branka Miholjčić.

Dr sci. med. Branka Miholjčić / Foto: arhiva Valjevska posla

“Štab za vanredne situacije grada Valjeva je na telefonskoj sednici održanoj u sredu, 29. aprila 2020. godine, doneo zaključak:

1. Menja se rukovodilac Stručno-oprativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija dr Zoran Živković, imenovan Zaključkom br. 112-545/20-04/1 od 16. 04. 2020. godine, zbog podnošenja ostavke.

2. Za novog rukovodioca Stručno-operativnog tima za zaštitu i sapasavanje od epidemija imenuje se dosadašnji član, dr sci. med. Branka Miholjčić”, navodi se u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.