Za vikend se vozi Povlen reli, organizatori najavili novi koncept “srpskog safarija”

Predstojećeg vikenda ponovo se vozi Povlen reli. Za ovu tradicionalnu turističku manifestaciju, koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju, prijavilo se preko 70 posada iz cele Srbije. Organizatori ovogodišnjeg 29. Povlen relija najavljuju novi koncept, tako da će osim iskusnih “off-road” vozača i dobro opremljenih 4×4 džipova, u ovoj avanturi imaju priliku da uživaju i vlasnici SUV vozila i sa svojim porodicama dožive obronke najlepših valjevskih planina iz posve drugačije perspektive. Start relija je u subotu, 09. oktobra, na keju Kolubare, kod “Istraživačke kuće”.

Povlen reli, koga popularno nazivaju “srpski safari”, kao manifestacija objedinjuje avanturu, adrenalin, uživanje u prirodni i njenim lepotama, nezabornavno druženje i nesvakidašnje iskustvo. Sve to kada se začini svežim vazduhom, razumljivo je zašto je zainteresovanost učesnika velika i što popularnost našeg “safarija” ne jenjava od 1993. godine.

“Trase su organizovane u dve kategorije, “4×4/Avantura” i “SUV/Turizam”, sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji, poput determinacije lekovitog bilja, prelazak preko “Slackline”-a, prepoznavanje planinskih vrhova i slično. Dodatni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih”, najavljuje Andrija Marjanović, predsednik udruženja “Divčibare”,  koje je organizator Povlen relija.

Sve informacije o Povlen reliju koji se održava 9. i 10. oktobra, kao i prijavama za učestvovanje, mogu se pronaći na sajtu www.povlenreli.com i na zvanični stranicama na društvenim mrežama.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.