“Zahvaljujemo se Mili Grujičić na posvećenom i požrtvovanom radu. Kako će ubuduće ispunjavati svoju odborničku dužnost, vreme će pokazati”

Povodom istupanja odbornice Mile Grujičić iz odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Valjeva, saopštenjem za javnost oglasili su se iz Socijalističke partije Srbije. U ovoj informaciji za javnost se, između ostalog, navodi da je odbornička grupa koalicije SPS-JS imala izvanrednu saradnju na visokom profesionalnom nivou sa odbornicom Milom Grujićić, uz posebno naglašavanje da je od prvog do poslednjeg trenutka direktno učestvovala u svim aktivnostima ove odborničke grupe. U saopštenju koje je potpisao šef odborničke grupe SPS-JS Đorđe Pavlović istaknuto je i da će vreme pokazati kako će Mila Grujičić ubuduće ispunjavati svoju odborničku dužnost, iskazana joj je zahvalnost na posvećenom i požrtvovanom radu pod okriljem odborničke grupe SPS-JS i njene nekadašnje odborničke kolege su joj poželele puno uspeha u daljoj političkoj karijeri.

“Kao odbornica naše koalicije, Mila Grujičić se istakla kao istinski borac za socijalnu pravdu i rodnu ravnopravnost. Ostaće zabeleženo da je kao odbornica odborničke grupe SPS-JS, pokrenula inicijativu za osnivanje ženske parlamentarne mreže u našem gradu i uvođenje rodnog budžetiranja. Takođe, upravo se kao odbornica koalicije SPS-JS snažno zalagala za osnivanje S.O.S. telefona i sigurne kuće za sve žrtve porodičnog nasilja. Dalje, obavljajući odborničku dužnost kao član odborničke grupe SPS-JS dala je nemerljiv doprinos jačanju svesti o potrebi da se žene što više uključe u politički život našeg društva. Posebno naglašavamo da je od prvog do poslednjeg trenutka direktno učestvovala u svim aktivnostima naše odborničke grupe. Kao odbornica koalicije SPS-JS, sve vreme je isključivo radila u interesu grada i na korist svih Valjevki i Valjevaca. Kako će ubuduće ispunjavati svoju odborničku dužnost, vreme će pokazati. U svakom slučaju, još jednom joj se zahvaljujemo na posvećenom i požrtvovanom radu pod okriljem naše odborničke grupe i želimo joj puno uspeha u daljoj političkoj karijeri”, navodi se u saopštenju šefa odbroničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Đorđa Pavlovića.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.