Zaprašivanje komaraca

Suzbijanje odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje, obaviće se danas od 18 do 21 čas u parkovima Pećina, Jadar, spomen park Vidrak, park Peti puk, Spomen park Brankovina, na zelenim površinama u stambenim naseljima, na poligonu na Petom puku, na Senjaku, na bazenima u Petnici, stadionima Pećina, ZSK i Radnički, kao i na zelenim javnim površinama na Divčibarama.


Zaprašivaće se i pored vodotokova reka i priobalja i to od KP doma do ušća Obnice i Jablanice, reka Jablanica od Sedlara do ušća, reka Kolubara od restorana „Lovci“ do ušća sa Ljubostinjom, površine oko Petničkog jezera, reka Bela Kamenica na Divčibarama, reka Gradac od crpne stanice Ploče do ušća, reka Brankovina od spomen kompleksa do magistralnog puta.

Zaprašivanje će se vršiti preparatom Aqua K-othrine, na bazi deltametrina.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.